Deprem Nedeniyle İşletilemeyen Bazı Bölgesel Tren Seferleri Yeniden Başlıyor

Deprem Nedeniyle İşletilemeyen Bazı Bölgesel Trenler Seferleri Yeniden Başlıyor
10/03/2023 07:00

Deprem Nedeniyle İşletilemeyen Bazı Bölgesel Tren Seferleri Yeniden Başlıyor

Türkiye’yi derinden etkileyen Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle bir süre işletilemeyen Gaziantep- Nizip, Karaman-Konya ve Erzincan-Divriği bölgesel tren seferleri yeniden başlatılıyor.

13 Mart Pazartesi günü başlatılacak uygulamayla Erzincan-Divriği arasında karşılıklı 4 sefer, Karaman-Konya arasında karşılıklı 4 sefer, Gaziantep ile Nizip arasında ise karşılıklı 2 sefer yapılacak.

Ayrıca deprem bölgesinden ayrılmak isteyen vatandaşlarımız 13 Mart Pazartesi gününden itibaren 4 Eylül Mavi Treni, Güney/Van Gölü Ekspresleri ile Diyarbakır, Elazığ ve Malatya’dan Ankara yönüne; İskenderun ile Osmaniye’den ise Adana ve Mersin yönüne seyahat ederken biletlerini yüzde 50 indirimli olarak alacaklar.

  • Ulaştırma Bakanlığı
  • Tcdd Taşımacılık
  • MARMARAY
  • INTERRAIL
  • TURASAŞ