=$getdata['created_at']?>
TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü tarafından Kahramanmaraş merkezli, birçok ilimizi etkisi altına alan deprem nedeniyle bölgedeki vatandaşlarımızın ulaşım taleplerini karşılamak üzere bir dizi tedbir alındı.
Öncelikle Sivas ve Ankara yönüne seyahat etmek isteyen deprem mağduru vatandaşlarımız için 08 Şubat 2023 tarihinden itibaren Malatya- Sivas arasında 8.30 , 09.00, 18.00 ve 18.30 saatlerinde hareket ederek Sivas’a gidecek 4 tren sefer yaparken bu trenlerdeki yolcular aktarmalı olarak Kırıkkale ve Ankara’ ya ulaştırılacak.
Sivas'dan Malatya'ya gidecek tren ise saat 13.30’ da hareket edecek.
Bunların yanı sıra İskenderun ve Osmaniye'den Adana ve Mersine seyahat edecek vatandaşlar içinde Afetzede Aktarım Treni işletilmeye başlanacak.
Trenler, İskenderun ve Mersin’ den karşılıklı aynı saatte 09.00-12.00-15.00-18.00 ve 21.00 da hareket edecek.
Ayrıca, Ankara-Kars-Ankara arasında işleyen Tursitik Doğru Ekspresinin 08-10-13 Şubat tarihindeki Ankara-Kars seferleri ile 10-12-15 Şubat tarihlerindeki Kars-Ankara seferleri iptal edildi.
Vatandaşlarımız güncel sefer bilgileri için 444 82 33 numaralı çağrı merkezimiz, 0507 3218233 numaralı WhatsApp iletişim hattımız veya https://www.tcddtasimacilik.gov.tr/sayfa/cozum-merkezi linkinden iletişime geçebilir.